Γάμος μεταξύ Συριζαιου και Χρυσαυγιτη;

63

Παράξενα πράγματα γίνονται μέσα στο γραφεία. Πως μπορούν να συνυπάρξουν δυο άνθρωποι με διαφορετικές ιδεολογίες και τι μπορεί να είναι άραγε αυτό που τους Ενώνει;Γιατί: Θέλουν να βγάλουν από νευραλγικές θέσεις ανθρώπους εκλεγμένους από το λαό των λαϊκών αγορών ,κατέχοντας τες πολλά χρονιά;

Πολλά τα ερωτήματα που γεννιούνται όταν βλέπεις δυο ανθρώπους με διαφορετικούς, προσανατολισμούς πολίτικων ιδεών να κάνουν βόλτες μέσα σε λαϊκές αγορές στηρίζοντας τον άλλον ενόψει εκλογών .

Σημείωση ότι ένας αξ αυτών είναι και εντενταλμενος από την Κυριά Δούρου .

Άραγε τα γνωρίζει η κυριά Δούρου και αν ναι γιατί δεν επεμβαίνει με απομακρύνσεις από αυτές τις θέσεις βάζοντας ανθρώπους που θα υπερασπίζοντας έντιμα τα δικαιώματα των εμπόρων και παράγωγων των λαϊκών αγορών και το πιο σημαντικό να μην γίνονται (συμφωνίες) πίσω από κλειστές πόρτες και κάτω από τραπέζια .

Πως λοιπόν αυτός ο κύριος κατηγορεί άλλους ενώ ο ίδιος απροκάλυπτα στηρίζει και μάχεται για να προεδρεύσει ένας χρυσαυγιτης ;.

Έτσι δίνει το καλό παράδειγμα μόνο λογία με φανφάρες και μετα τα σχέδια να αλλάζουν ; Αυτός ο γάμος , δεν θα ευδοκιμήσει όσο και αν το θέλουν τόσο πολύ οι ευθύνοντας .

Όλα στο φως γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός (ουδέν κρυπτών υπό τον ήλιο).

Διαβάστε την συνέχεια εδώ