“Συγγνώμη μαμά, αλλά κατά λάθος με π@δ@ξε ο άντρας που θα παντρευτείς!” – Απίστευτες αποκαλύψεις από 18χρονη σε ζωντανή εκπομπή!

179Mια από τις αγαπημένες μας εκπομπές της βρετανικής τηλεόρασης, το Jeremy Kyle show (αυτό ντε, που μοιάζει με τα παλιά ριάλιτι ξεκατινιάσματος του Μικρούτσικου), μας δίνει για μια ακόμη φορά πλούσιο υλ…


Mια από τις αγαπημένες μας εκπομπές της βρετανικής τηλεόρασης, το Jeremy Kyle show (αυτό ντε, που μοιάζει με τα παλιά ριάλιτι ξεκατινιάσματος του Μικρούτσικου), μας δίνει για μια ακόμη φορά πλούσιο υλικό.

Πρωταγηωνίστρια αυτή τη φορά η νεαρή Ceri που ούτε λίγο ούτε πολύ κοιμήθηκε με τον άντρα που επρόκειτο να παντρευτεί η μητέρα της, μετά τον χωρισμό από τον πατέρα της 18χρονης.

“Ήπιαμε μερικές μπύρες και άρχισε να μου χαϊδεύει τα στήθη. Του είπα πως αν θέλει μπορεί ακόμη και να με γλείψει!” δήλωσε η 18χρονη αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τόσο τον παρουσιαστή όσο και το κοινό!

Jeremy Kyle guest Arnie slept with stepdaughter

Όσο για τον… πατριό: “Όταν σου βάζουν ένα γλυκό μπροστά σου για πολλές φορές κάποια στιγμή θα ενδώσεις. Τουλάχιστον 9 φορές με προκάλεσε, την δέκατη όμως δεν μπόρεσα να κρατηθώ!” είπε όσον αφορά το τί πραγματικά συνέβη. “Όλα άρχισαν στην παραλία. Έκανε ηλιοθεραπεία και αυτή βγήκε βρεγμένη από τη θάλασσα. Πήρε άμμο και άρχισε να μου τρίβει στο στέρνο με αυτόν”!

Ο τελευταίος λόγος ωστόσο άνηκε στην Ann, την μητέρα της Ceri: “Με αηδιάζεις. Χάσου από μπροστά μου.”

Jeremy Kyle guest Ann


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα…

Διαβάστε την συνέχεια εδώ