Πόσο πάει η ταρίφα; Χαμός με το ταξί της… ακολασίας που τριγυρνά στην Κυψέλη

1785

Στην Κυψέλη τριγυρνάει το όχημα γνωστής ιστοσελίδας πopvo

Ιδιαίτερη προσοχή συνιστάται πλέον σε όλους όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν ταξί για τις μετακινήσεις τους στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ελοχεύει ο κίνδυνος να μπλέξουν σε… poz περιπέτειες!

Οχι, δεν πρόκειται για αστείο, καθώς μια φωτογραφία που έχει γίνει viral στα social media

θέλει το Fake Taxi της γνωστής πopvoypαφικήs ιστοσελίδας Ροrn Ηυb, που κάνει θραύση στο Λονδίνο και στην Πράγα, να κάνει βόλτες και στην Κυψέλη!

Από το διεθνώς γνωστό ταξί μιας από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες με πορνό περιεχόμενο έχουν παρελάσει πολλές διάσημες πopvoστάp, οι οποίες, σύμφωνα με το σενάριο, υποκύπτουν στις ερωτικές διαθέσεις του οδηγού εντός του οχήματος!

Ανάμεσά τους και η δική μας «εθνική» και βραβευμένη πopvoστάp Ινα.

Ο ψεύτικος οδηγός του Fake Taxi «τσιμπάει» στον δρόμο την ή τις πελάτισσες, οι οποίες συνευρίσκονται «τυχαία» με τους επιβάτες του οχήματος.

Κανείς, βέβαια, δεν ξέρει αν ποτέ φτάνει κάποιος στον προορισμό του, ούτε αν το ταξίμετρο γράφει κανονικά!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη φωτογραφία που έχει ανέβει στο facebook από χρήστη των social media, το συγκεκριμένο ταξί φαίνεται ότι εντοπίστηκε στην… Κυψέλη και είχε παρκάρει απέναντι από ένα «κλασικό» ψιλικατζίδικο.

Ωστόσο, κάποιοι χρήστες των social media μόλις είδαν την επίμαχη φωτογραφία εξέφρασαν ενστάσεις για το αν όντως πρόκειται για το περιβόητο όχημα, τονίζοντας ότι το γνήσιο Fake Taxi είναι μαύρο, ενώ αυτό είναι ασημί και ότι οι παραγωγοί δεν είχαν κανένα λόγο να κάνουν τόσο κόπο να το φέρουν στην Αθήνα, ενώ θα μπορούσαν να νοικιάσουν ένα ανάλογο αυτοκίνητο ή ακόμα και κάποιο τοπικό ταξί.

Οπως και να ‘χει, πάντως, τον νου σας!

πηγη

Διαβάστε την συνέχεια εδώ