Εpωτικά pαvτεβού σε ξενοδοχεία της Αθήνας και καλλiγpαμμες κοπέλες που προσφέρονται μέσω «pοζ» ιστοσελίδας

415

Ιστοσελίδα για poζ ραντεβού διατηρούσε κύκλωμα $eξοuαλικής εκμετάλλευσης που εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμποpίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε αστυνομική επιχείρηση που έγινε σε δύο ξενοδοχεία συνελήφθησανένας 47χρονος Έλληνας και μία 29χρονη από την Αλβανία, μέλη του κυκλώματος.

Επίσης, προσήχθησαν δύο εκδιδόμενες Ρωσίδες, σε βάρος των οποίων συντάχθηκαν εκθέσεις Αρχής.Συγκατηγορούμενοί τους είναι ακόμη τρία άτομα, δύο ιδιοκτήτες

του γραφείου εpωτικών ραντεβού και ένας 53χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου.
Η Αστυνομία, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισε ηλεκτρονική ιστοσελίδα, μέσω της οποίας κανονίζονταν εpωτικά ραντεβού έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι εκδιδόμεvες γυναίκες βρίσκονταν εγκατεστημένες σε ξενοδοχείο της Καλλιθέας και πραγματοποιούσαν ραντεβού τόσο στο συγκεκριμένο χώρο, όσο και σε άλλα όπου μεταφέρονταν από μέλη της οργάνωσης.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι υπήρχαν άτομα που έπαιρναν τις κοπέλες, τις πήγαιναν στα ραντεβού και περίμεναν κάτω από το σημείο σε αυτοκίνητο μέχρι να ολοκληρωθεί το ραντεβού που προέβλεπε ότι θα είχε συγκεκριμένο χρόνο.

Σε περίπτωση που κάποια κοπέλα καθυστερούσε ακολουθούσαν… συστάσεις. Ο τζίρος του κυκλώματος υπολογίζεται ότι ήταν δεκάδων (αν όχι εκατοντάδων) χιλιάδων ευρώ.

Σημειώνεται, ότι προσήχθησαν άλλες ένδεκα γυναίκες, οι οποίες διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο, ενώ συνελήφθη επιπλέον και μία 26χρονη Ρωσίδα για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Επίσης, κατασχέθηκε ένα ΙΧ αυτοκίνητο και το ποσό των 1.200 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας και της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ