Δώρα Ζέμπερη – Γιατί εκανε ασφάλεια ζωής δύο ημέρες πριν τη δολοφονία της – Τι είπε το DNA

1144

Ο δολοφόνος της 32χρονης δεν ταυτοποιήθηκε μέσω του DNA – Ερευνούν τις τηλεφωνικές της επικοινωνίες

Ο δικηγόρος του Κώστα Ζέμπερη, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής και κατέθεσε νέα στοιχεία στη ΓΑΔΑ Ο πατέρας της αδικοχαμένης εφοριακού βρέθηκε με το ταξί του έξω από το νεκροταφείο, αλλά πολλές ώρες μετά το άγριο έγκλημα

Η Δώρα Ζέμπερη δολοφονήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (18.10.2017) με 14 μαχαιριές, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών

Στο “σκοτάδι” παραμένουν οι έρευνες της Αστυνομίας για τον άνθρωπο, ο οποίος δολοφόνησε τη Δώρα Ζέμπερη με 14 μαχαιριές, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, την περασμένη Τετάρτη (18.10.2017).

Το DNA από ιστούς που βρέθηκαν στα νύχια της 32χρονης, η οποία πάλεψε με τον δολοφόνο της, δεν “μίλησε”

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα από το ταξί του πατέρα της, ο οποίος έχει ισχυρό άλλοθι, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που κατέθεσε ο δικηγόρος του στη ΓΑΔΑ, το βράδυ της Δευτέρας (23.10.2017).

Το κινητό

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει κάνει έρευνες σε ακτίνα 3 χιλιομέτρων, περιμετρικά του νεκροταφείο, αναζητώντας την τσάντα και το κινητό της αδικοχαμένης εφοριακού, χωρίς αποτέλεσμα. Ωστόσο, έχει γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου οι αστυνομικοί να δουν με ποιους είχε επικοινωνήσει η Δώρα Ζέμπερη -κυρίως- την ημέρα που δολοφονήθηκε.
Παράλληλα, ο αριθμός του κινητού της εξετάζεται σε ένα ειδικό λογισμικό, μήπως και κάποια κεραία δώσει σήμα και έτσι εντοπιστεί η συσκευή της.

Ασφάλεια ζωής

Άλλο ένα στοιχείο που ερευνά η Αστυνομία, είναι το γεγονός ότι η Δώρα Ζέμπερη, δύο ημέρες πριν δολοφονηθεί είχε κάνει ασφάλεια ζωής. Δικαιούχοι ήταν τα αδέρφια της, σε περίπτωση θανάτου της.

Έτσι έγινε η άγρια δολοφονία

Έπειτα και από την ολοκλήρωση τις νεκροτομής, συνδυαστικά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να χαρτογραφήσουν βήμα προς βήμα την άγρια δολοφονία. Συγκεκριμένα, η Δώρα Ζέμπερη βρισκόταν στο μνήμα του στενού της φίλου, ο οποίος είχε χάσει την ζωή του σε εργατικό δυστύχημα, όταν δέχθηκε την πρώτη μαχαιριά στην πλάτη.

Η Δώρα Ζέμπερη προσπάθησε να αντιδράσει. Ακολούθησε μια μικρή καταδίωξη ανάμεσα στα μνήματα. Μέχρι που ο δολοφόνος κατάφερε να την ακινητοποιήσει και να αρχίσει να την μαχαιρώνει…

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνου, που πραγματοποίησε την νεκροτομή, ο δράστης είχε πάθος και συνάμα μίσος για τη Δώρα Ζέμπερη.
Όπως διαπίστωσε, η 32χρονη εφοριακός φέρει τουλάχιστον 14 μαχαιριές στην πλάτη, το θώρακα, την κοιλιακή χώρα, το πρόσωπο και το χέρι.

πηγη

Διαβάστε την συνέχεια εδώ