Ανατροπή σοκ για Δώρα Ζέμπερη: Πόσα χρόνια στον δολοφόνο που την κατακρεούργησε.

2
Δώρα Ζέμπερη

Ποιες οι εξελίξεις στην υπόθεση της Δώρας Ζέμπερη;Στις 15 Οκτωβρίου 2018 συμπληρώθηκε ακριβώς ένας χρόνος από τη στιγμή που η 32χρονη εφοριακός, Δώρα Ζέμπερη, έπεφτε νεκρή μέσα στο χώρο του Β’ Νεκροταφείου Αθηνών, από τις αλλεπάλληλες μαχαιριές του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της, Μανώλη Σοροπίδη.

Ανατροπή σοκ για Δώρα Ζέμπερη

Περίπου τρεις μήνες νωρίτερα, στις 17 Ιουλίου 2018, το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών αποφάσισε να καταδικάσει τον κατηγορούμενο δύο φορές ισόβια και μάλιστα χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Δώρα Ζέμπερη

Οι συγκλονιστικές καταθέσεις, άλλωστε, των μαρτύρων κατηγορίας, αλλά και η αγόρευση – «ποταμός» από την εισαγγελέα της έδρας υπήρξαν συντριπτικές σε βάρος του κατηγορουμένου.

Όμως, παρά την απόφαση του δικαστηρίου, η υπόθεση δεν έκλεισε ποτέ. Υπάρχουν, ακόμα, πολλά ερωτήματα που αναζητούν ξεκάθαρες απαντήσεις.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της οικογένειας της άτυχης κοπέλας Γιάννα Παναγοπούλου, ο Μανώλης Σοροπίδης, ο άνθρωπος που ευθύνεται για το θάνατο της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, θα καθίσει εκ νέου στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Ειδικότερα, στις 5 Ιουνίου 2019 έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί η έφεση που είχε υποβάλει η υπεράσπιση κι έτσι η πολύκροτη υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο αναμένεται να ξαναβρεθεί στα δικαστήρια, αυτή τη φορά στο Εφετείο.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, αναφορικά με το σχηματισμό και μιας νέας, δεύτερης δικογραφίας,. Η συγκεκριμένη έχει ως στόχο να αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες ως προς τα μέτρα φύλαξης που υπήρχαν στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, όταν διαπράχθηκε το έγκλημα.

Όσο για τις επόμενες κινήσεις της οικογένειας, η ίδια περιγράφει τη βαθιά πίστη τόσο της μητέρας όσο και των αδελφών της Δώρας στο θεσμό της Δικαιοσύνης και την ανάγκη που νιώθουν όλοι να ξανασταθούν στα πόδια τους, έπειτα από αυτό το τραγικό περιστατικό που άλλαξε μια για πάντα τις ζωές τους.

Πηγή

Διαβάστε την συνέχεια εδώ